Home » attityd » Några modetips för vintriga dagar

Några modetips för vintriga dagar

[ivcs]
Type: article
[/ivcs]

När dessa rader skrivs så är vintern verkligen här och har kopplat greppet om stora delar av Sverige. Men en kylig och kall vinter behöver inte betyda att man behöver släppa allt vad mode heter helt och hållet, för det finns plagg som lyckas med att kombinera både en varm och gosig känsla med stil och moderiktighet. Och så finns det jultröjor också, men jultröjorna sparar vi till någon annan artikel tror jag… Det finns många mysiga plagg som hjälper dig att behålla stilen igenom den mörka och kalla årstiden utan att du behöver frysa så värst mycket. Här är några plagg eller looker som kanske till och med får dig att gilla det kalla vädret!

1. Kombinera en varm rock med en färgsprakande tröja. Lägg till ett par sköna stövlar så kan du nog ta dig igenom ett och annat flöde på instagram och få en och annan trevlig kommentar. Festligt innantill, varmt och skönt utanpå med till exempel en mossgrön jacka med hög krage.

2. En ullig cardigan. Att investera i en ullig och skön cardigan kan vara perfekt, den är både söt och går att kombinera med en kjol till exempel, eller varför inte med en så kallad “body suit”. Välj gärna en cardigan i vitt eller mörkblått, det blir väldigt snyggt.

3. En snygg rock. Detta kan vara något som gör att du står ut från den gråa massan. Välj en rock i en trevlig färg, kanske med en pälsimitation i kragen till och med, och se till att du trivs med att vara ett vandrande mode-statement.

4. En sweater som tar ut svängarna. Lägg till ett par fina boots med riktigt höga klackar och ett par mörkblå byxor med riktigt vida ben och vi snackar fashion på riktigt. Sweatern är mångsidig och passar lika väl tillsammans med jeans som till mysbyxor i hemmets lugna vrå. Eller tillsammans med ett par riktigt fina byxor på jobbet och kontoret kanske.